Kan jag dela mitt konto med flera personer?
Du kan dela ditt konto med upp till 50 kollegor eller andra personer som är kopplade till ditt projekt. För att hantera ditt team loggar du in på ditt konto och klickar i kontomenyn
på "Inställningar" => "Hantera ditt team". På den sidan klickar du på knappen "Bjud in en ny medlem" för att bjuda in personer till ditt team via e-post. När du bjuder in medlemmar kan du välja mellan två olika kontotyper.
A) Användare kan visa, skapa, uppdatera och ta bort API-nycklar, ladda upp och könsbestämma CSV- och Excel-filer, använda alla API-endpoints, köpa förfrågningar och ansluta tredjepartsappar. B) Administratörer kan göra allt det användare kan, plus att
uppdatera kontoinställningar och faktureringsadress, skapa och visa personuppgiftsbiträdesavtal samt bjuda in, uppdatera och ta bort teammedlemmar.
Relaterade sökord
Var den här artikeln till hjälp?