Kan jeg dele min konto med flere personer?
Du kan dele din konto med op til 50 kolleger eller andre personer, der er tilknyttet dit projekt. For at administrere dit team skal du logge ind på din konto og klikke på "Indstillinger" => "Administrer dit team" i kontomenuen. På denne side klikker du på knappen "Inviter et nyt medlem" for at invitere personer til dit team via e-mail. Når du inviterer medlemmer, kan du vælge mellem to forskellige kontotyper.
A) Brugere kan se, oprette, opdatere og slette API-nøgler, uploade og kønsbestemme CSV- og Excel-filer, få adgang til alle API-endpoints, købe forespørgsler og forbinde tredjepartsapps. B) Administratorer kan det samme som brugere, og desuden
opdatere kontoindstillinger og faktureringsadresse, oprette og se databehandleraftaler samt invitere, opdatere og slette teammedlemmer.
Relaterede søgeord
Var denne artikel hjælpsom?